011729406

Vermogensplanning

Vermogensplanning

Een vermogen opbouwen gebeurt niet vanzelf. Het zal u niet verwonderen dat een sterk financieel plan hierbij onontbeerlijk is. Het maken van een vermogensplanning roept ongetwijfeld vragen bij u op:

  • Hoeveel vermogen heb ik nodig om na mijn pensionering dezelfde levenstandaard te behouden?
  • Hoe investeer ik best mijn opgebouwde vermogen?
  • Dien ik aan successieplanning te doen en hoe doe ik dit het best?
  • Heeft een maatschap nut voor mij en hoe zet ik deze structuur dan op?

Accomed helpt u graag in deze materie en dit in alle onafhankelijkheid en objectiviteit. Wij staan u bij inzake bancaire en verzekeringsproducten en bij de verkoop van uw vastgoed. In de planning staat uw objectief centraal!

Als accountants en adviseurs kijken we verder dan de cijfers: we bieden oplossingen van A tot Z die rekening houden met de noden van uw praktijk. Zo kan u op een stevige en gezonde basis verder groeien.

Fiscaliteit

Bij Accomed zien we fiscaliteit als een deel van het geheel. Ons hoofddoel is uw beroepsactiviteit optimaal te organiseren..

Vereenvoudigde administratiestroom

Als accountantskantoor verwerken we uw fiscale aangiften. Ook uw aan- en verkoopfacturen behandelen wij met zorg.

Bedrijfsadvies

Als fiscalisten en adviseurs denken we met u mee in het belang van uw onderneming. Op basis van uw noden, kiezen wij de juiste aanpak voor uw bedrijf.

Strategische ondersteuning

Wat zijn uw doelstellingen op de middellange en lange termijn? Accomed helpt u bij het bepalen van uw strategie.

Overnames

Wenst u een praktijk over te nemen en zoekt u hierbij professionele begeleiding? Accomed is uw partner tijdens alle fases van dit proces.

Accomed is een erkende dienstverlener voor bedrijfsadvies in het kader van de KMO-portefeuille. Dat betekent dat u in de praktijk slechts 60% van de kost voor ons advies betaalt, het andere gedeelte subsidieert de Vlaamse overheid.