011729406

Overnames

Overnames

Wenst u een praktijk over te nemen en zoekt u hierbij professionele begeleiding? Accomed is uw betrouwbare partner in alle fasen van een overname:

  • de analyse van het dossier
  • de due diligence
  • het onderhandelen omtrent de voorwaarden
  • het financieringsdossier
  • het opstellen van de overeenkomsten
  • de installatie van het nieuwe bestuur.

Ook indien u aan de verkoopzijde staat helpen wij u graag doorheen het hele proces vanaf het zoeken naar een overnemer tot de closing.

 

Als accountants en adviseurs kijken we verder dan de cijfers: we bieden oplossingen van A tot Z die rekening houden met de noden van uw praktijk. Zo kan u op een stevige en gezonde basis verder groeien.

Fiscaliteit

Bij Accomed zien we fiscaliteit als een deel van het geheel. Ons hoofddoel is uw beroepsactiviteit optimaal te organiseren..

Vermogensplanning

Een vermogen opbouwen vergt een planning: hoeveel vermogen heb ik nodig om na mijn pensionering dezelfde levenstandaard te behouden? Wij denken graag met u mee.

Vereenvoudigde administratiestroom

Als accountantskantoor verwerken we uw fiscale aangiften. Ook uw aan- en verkoopfacturen behandelen wij met zorg.

Bedrijfsadvies

Als fiscalisten en adviseurs denken we met u mee in het belang van uw onderneming. Op basis van uw noden, kiezen wij de juiste aanpak voor uw bedrijf.

Strategische ondersteuning

Wat zijn uw doelstellingen op de middellange en lange termijn? Accomed helpt u bij het bepalen van uw strategie.

Accomed is een erkende dienstverlener voor bedrijfsadvies in het kader van de KMO-portefeuille. Dat betekent dat u in de praktijk slechts 60% van de kost voor ons advies betaalt, het andere gedeelte subsidieert de Vlaamse overheid.