011729406

Bedrijfsadvies

BedrijfsAdvies

 

In uw vrij beroep botst u wel eens op vragen waar niet meteen een pasklaar antwoord op bestaat. U denkt bijvoorbeeld aan de familiale opvolging van uw praktijk. U wilt uw praktijk uitbreiden maar weet niet goed hoe. U hebt groeiplannen voor de komende jaren maar wil wel eens toetsen hoe realistisch die zijn. In deze gevallen kan extern advies u verder helpen. Wij denken graag met u mee en zetten uw droom om naar werkelijkheid.

Accomed onderzoekt samen met u wat wenselijk en mogelijk is en tekent een werkbare structuur uit om uw plannen te realiseren. We leggen uw plannen voor aan experten waaruit moet blijken of de voorgestelde structuur realistisch en haalbaar is. Zijn er nog wat ruwe kantjes, dan schaven we bij. We rusten niet tot de structuur optimaal is voor uw plannen. Op die manier krijgt u snel een grondig gefundeerd advies en kan het nodige papierwerk efficiënt verlopen.

Ook in het begeleiden van financieringsdossiers hebben we goede contacten en een brede ervaring. Accomed helpt u een businessplan op te maken. Zelfs in het voorstellen aan de bank, begeleiden wij u graag.

Als fiscalisten en adviseurs denken we met u mee in het belang van uw vrij beroep, gebaseerd op de realiteit van uw praktijk. Uiteraard ligt het laatste woord bij u: Accomed adviseert, maar stuurt niet. U heeft het heft in eigen handen en neemt zelf de uiteindelijke beslissingen. Voor advies hoeft u geen klant bij ons te zijn voor uw boekhouding of fiscaliteit. U kunt ook voor een eenmalige adviesopdracht bij ons aankloppen. We staan met evenveel plezier voor u klaar!

 

 

Als accountants en adviseurs kijken we verder dan de cijfers: we bieden oplossingen van A tot Z die rekening houden met de noden van uw praktijk. Zo kan u op een stevige en gezonde basis verder groeien.

Fiscaliteit

Bij Accomed zien we fiscaliteit als een deel van het geheel. Ons hoofddoel is uw beroepsactiviteit optimaal te organiseren.

Vermogensplanning

Een vermogen opbouwen vergt een planning: hoeveel vermogen heb ik nodig om na mijn pensionering dezelfde levenstandaard te behouden? Wij denken graag met u mee.

Vereenvoudigde administratiestroom

Als accountantskantoor verwerken we uw fiscale aangiften. Ook uw aan- en verkoopfacturen behandelen wij met zorg.

Strategische ondersteuning

Wat zijn uw doelstellingen op de middellange en lange termijn? Accomed helpt u bij het bepalen van uw strategie.

Overnames

Wenst u een praktijk over te nemen en zoekt u hierbij professionele begeleiding? Accomed is uw partner tijdens alle fases van dit proces.

Accomed is een erkende dienstverlener voor bedrijfsadvies in het kader van de KMO-portefeuille. Dat betekent dat u in de praktijk slechts 60% van de kost voor ons advies betaalt, het andere gedeelte subsidieert de Vlaamse overheid.