011729406

Administratiestroom

Boekhouding & btw-aangiftes

Als accountantskantoor verwerken we uw aan- en verkoopfacturen en verzorgen we uw fiscale-aangiftes. Hierin denken we graag met u mee. Zo kunnen we u helpen uw boekhouding efficiënter te organiseren. Dat kan onder meer met software die de facturen klaarzet om verwerkt te worden (zie hier voor meer informatie).

Groeit uw praktijk? Dan wilt u wellicht zelf uw eigen boekhouding gaan verzorgen. Bij Accomed begeleiden we u in dit proces. Van externe verwerking gaan we geleidelijk over naar een adviserende rol. Ook kan één van onze medewerkers bij u in de praktijk de boekhouding verzorgen.

Uw groei is dus zeker geen belemmering voor ons. In tegendeel we worden graag uw vertrouwde partner en blijven u ondersteunen doorheen alle fases van uw groeiproces.

 

Als accountants en adviseurs kijken we verder dan de cijfers: we bieden oplossingen van A tot Z die rekening houden met de noden van uw praktijk. Zo kan u op een stevige en gezonde basis verder groeien.

Fiscaliteit

Bij Accomed zien we fiscaliteit als een deel van het geheel. Ons hoofddoel is uw beroepsactiviteit optimaal te organiseren..

Vermogensplanning

Een vermogen opbouwen vergt een planning: hoeveel vermogen heb ik nodig om na mijn pensionering dezelfde levenstandaard te behouden? Wij denken graag met u mee.

Bedrijfsadvies

Als fiscalisten en adviseurs denken we met u mee in het belang van uw onderneming. Op basis van uw noden, kiezen wij de juiste aanpak voor uw bedrijf.

Strategische ondersteuning

Wat zijn uw doelstellingen op de middellange en lange termijn? Accomed helpt u bij het bepalen van uw strategie.

Overnames

Wenst u een praktijk over te nemen en zoekt u hierbij professionele begeleiding? Accomed is uw partner tijdens alle fases van dit proces.

Accomed is een erkende dienstverlener voor bedrijfsadvies in het kader van de KMO-portefeuille. Dat betekent dat u in de praktijk slechts 60% van de kost voor ons advies betaalt, het andere gedeelte subsidieert de Vlaamse overheid.